ΨΗΣΤΑΡΙΑ YΓΡΑΕΡΙΟΥ ΟUTDOORCHEF AUSTRALIA 325 G

  • Αναρτήθηκε από petros valas
  • στις 11:12 π.μ. -
  • 0 σχόλια

ΨΗΣΤΑΡΙΑ YΓΡΑΕΡΙΟΥ ΟUTDOORCHEF AUSTRALIA 325 G

Τιμή πώλησης 539,00 euro
Δώρο φιάλη υγραερίου go gas 5 kg.


Διαστάσεις σχάρας: 46.5 x 44.5cm
Ισχύς καυστήρα: 11,3kW
Κλασικό μοντέλο της σειράς Australian.
Κομψή και στιβαρή κατασκευή με εξαιρετική εργονομία.
Σύστημα με τρεις καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι για τέλεια κατανομή θερμότητας και ηλεκτρική ανάφλεξη
Κομψό μαύρο χρώμα και στιβαρή κατασκευή, με αποθηκευτικό χώρο στο κάτω ντουλάπι
Πλαϊνό πτυσσόμενο ράφι
Πλαϊνή εστία μαγειρέματος
2 ανθεκτικές σχάρες με επικάλυψη πορσελάνης
2 ρόδες ενισχυμένες για εύκολη μετακίνηση
Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι
Διαστάσεις: Υ111 x Π121 x Β56cm
Βάρος: 37.0 kg
Διατίθεται σε μαύρο χρώμα



Oδηγίες Ψησταριάς Υγραερίου:
  • Πριν από την πρώτη χρήση βεβαιωθείτε ότι η φιάλη αερίου, το δοχείο και ο ρυθμιστής είναι κατάλληλα για την χώρα σας. Τοποθετείστε τις φιάλες αερίου που ζυγίζουν 5 kg ή και περισσότερο δίπλα στο μπάρμπεκιου και ασφαλίστε τα πιο ελαφριά δοχεία χρησιμοποιώντας τον προβλεπόμενο μηχανισμό.Συνδέστε τη φιάλη αερίου στον ρυθμιστή και βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά.
  • Δοκιμάστε αν υπάρχουν τυχόν διαρροές πριν χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου για πρώτη φορά, μετά την αντικατάσταση του αερίου ή αν η ψησταριά δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλείψτε ένα διάλυμα σαπουνιού πάνω από όλα τα μέρη που μεταφέρουν το αέριο  και ανοίξτε την βάνα αερίου χωρίς να ανοίξετε την ψησταριά. Αν δεν σχηματστούν φυσαλίδες αυτό σημαίνει πως το σύστημα αερίου σας δεν έχει διαρροές.
  • Αναφορικά με την ανάφλεξη ανοίξτε το καπάκι πριν.Έπειτα ανοίξτε την βαλβίδα της φιάλης υγραερίου. Βάλτε τον ρυθμιστή στην ένδειξη 2. Στη συνέχεια πατήστε τον διακόπτη ανάφλεξης.Κλείστε το καπάκι και αφήστε το μπάρμπεκιου να ζεσταθεί περίπου 10 λεπτά.
  • Για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ο ρυθμιστής σας επιτρέπει να ορίσετε οποιαδήποτε θερμοκρασία εσείς επιθυμείτε.Ανάλογα με το μοντέλο, οι ψησταριές υγραερίου Outdoorchef έχουν 2-3 προκαθορισμένες θέσεις που σας επιτρέπουν την πιο εύκολη προσαρμογή της (χαμηλή, μέτρια, υψηλή).



0 σχόλια :