ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΛΑΡΚ 13 ΚΙΛ.

  • Αναρτήθηκε από petros valas
  • στις 8:43 π.μ. -
  • 0 σχόλια

ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΛΑΡΚ 13 ΚΙΛ.
Λειτουργία χωρίς διακοπή 
Η χρήση του υγραερίου στα περονοφόρα οχήματα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης ντίζελ σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας με ηλεκτρική ενέργεια. Ανυψωτική ικανότητα, λειτουργία με μεγάλη γωνία κλίσης και σε ανώμαλη επιφάνεια, σε συνδυασμό με καθαρή καύση, χαμηλούς κραδασμούς και χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Τα μειονεκτήματα της περιορισμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και του χαμένου χρόνου φόρτισης εξαλείφονται με τη χρήση του υγραερίου, που επιτρέπει αδιάλειπτη λειτουργία.
Η χρήση υγραερίου συμβάλλει σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον εργασίας και συνιστάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χειρισμού τροφίμων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η καθαρή καύση του καυσίμου σημαίνει ότι υπάρχει μειωμένη ρύπανση από μηχανέλαια. Με λίγα λόγια, τα περονοφόρα που λειτουργούν με υγραέριο απαιτούν λιγότερη συντήρηση και παραμένουν λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας.
Για το χειρισμό των προϊόντων σας χωρίς καθυστερήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εγκατάσταση σταθμού ανεφοδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι τα περονοφόρα οχήματα θα μπορούν να επιστρέφουν σε υπηρεσία μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η Coral GAS σας προσφέρει ένα πακέτο πλήρους εξυπηρέτησης, περιλαμβανομένης της συντήρησης, των επισκευών, των παρεμβάσεων, του χρωματισμού, ... με πολύ συμφέροντες όρους.

0 σχόλια :