5Kg Φιάλη GoGas & BBQ Smart Grill

  • Αναρτήθηκε από petros valas
  • στις 3:23 μ.μ. -
  • 0 σχόλια

Φιάλη go gas 5 kg με εστία smart gril go gas 129.00 ευρώ

           

                       


 


 
 
 


       Μαγειρεύοντας με GoGas: Παϊδάκια           κοτόπουλου από τον Βαγγέλη Δρίσκα



Μαγειρεύοντας με GoGas: Σαγανάκι με λαχανικά από τον Βαγγέλη Δρίσκα.




Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά από την Coral Gas της νέας, πρωτοποριακής φιάλης υγραερίου GoGas.

Η φιάλη GoGas είναι πολύ ελαφριά, έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μικρό βάρος, μεγάλη ευχρηστία και τριπλή ασφάλεια. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα («one click») με όλες τις συσκευές υγραερίου.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας φιάλης:Μικρό βάρος – Μεγάλη ΕυχρηστίαΗ νέα φιάλη υγραερίου GoGas περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει όταν είναι γεμάτη λίγο παραπάνω από 10kg (50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη). Το μικρό βάρος της σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές και τον εργονομικό σχεδιασμό της την κάνουν εύκολη στην μεταφορά και ιδανική για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή.

Η φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλό μάτι μαγειρέματος, και σαν BBQ ψησίματος και σαν θερμαντικό χώρου αλλά και σαν στοιχείο φωτισμού ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείται.

One ClickΤέλος πια η δυσκολία στην σύνδεση της φιάλης.
Στην νέα εποχή GoGas δεν χρειάζεται πλέον μυϊκή δύναμη ούτε εργαλεία και φλάντζες για την αλλαγή της φιάλης. Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που κάνει την σύνδεση παιχνιδάκι. Απλά τοποθετήστε τον ειδικό ρυθμιστή ή τον προσαρμογέα στο πάνω μέρος της φιάλης και πιέστε ελαφρά μέχρι να ακούσετε ένα χαρακτηριστικό κλικ («one click»).
Η σύνδεση έγινε.


GoGas Φιάλη και SMART GRILL
Και φυσικά, για την ευκολία των καταναλωτών μας,  η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης και θέρμανσης. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά και έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον σχεδιασμό τους.

Smart Grill: Μικρή μεταφερόμενη συσκευή μαγειρέματος που χάρη στο πλατό της από ειδικό υλικό μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ελαφριά και φορητή και έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή ή σε camping. Εύκολη στο πλύσιμο, μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων.

Από την Τρίτη 13/5 ξεκίνησε η διανομή σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και AVIN στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρείας Coral Gas και το πλάνο μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.
Σας καλούμε να επισκεφτείτε τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas για να δείτε από κοντά το νέο μας προϊόν αλλά και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας.

Προσφορά GoGas και SMART GRILLΑποκτήστε τώρα τη νέα φιάλη μαζί με το καταπληκτικό ανοξείδωτο SMART GRILL μόνο με 99 ευρώ.




Συχνές ερωτήσεις:

1. Τι είναι η νέα φιάλη GoGas;


Η GoGas είναι η νέα φιάλη υγραερίου που διαθέτει η Coral Gas στην ελληνική αγορά. Είναι πολύ ελαφριά, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και αυξημένη (τριπλή) ασφάλεια και ευχρηστία.

Η GoGas αποτελείται από μία μεταλλική φιάλη υγραερίου μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές από χάλυβα υψηλής αντοχής και ενισχυμένο με εξωτερικό πλέγμα από υαλονήματα. Η φιάλη καλύπτεται εξωτερικά από πλαστικό περίβλημα υψηλής ποιότητας.

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα («one click») με όλες τις συσκευές υγραερίου.

2. Τι σημαίνει Τριπλή Ασφάλεια που παρέχει η νέα φιάλη GoGas;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στον καταναλωτή σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες. Ειδικότερα διαθέτει:
Σύστημα FLV: Η βαλβίδα της φιάλης είναι εξοπλισμένη με σύστημα FLV. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκτεταμένη διαρροή στο δίκτυο υγραερίου μετά την βαλβίδα, το σύστημα FLV, ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει την ροή του υγραερίου σε πολύ χαμηλό και ασφαλές επίπεδο. Η Coral Gas είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία που έχει εξοπλίσει με σύστημα FLV τις βαλβίδες σε όλες φιάλες (τόσο την GoGas όσο και την κλασική μεταλλική φιάλη) που διαθέτει στην ελληνική αγορά.
Σύστημα PRV: Η βαλβίδα της φιάλης είναι εξοπλισμένη με σύστημα PRV. Το σύστημα PRV ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης απελευθερώνοντας υγραέριο στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της εσωτερικής μεταλλικής φιάλης.
Φιάλη GFRM: Μέσα στο εξωτερικό πλαστικό περίβλημα της GoGas, υπάρχει μεταλλική φιάλη υγραερίου μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές από χάλυβα υψηλής αντοχής και ενισχυμένο με εξωτερικό πλέγμα από υαλονήματα. Η φιάλη αυτή έχει πολύ μικρό βάρος σε σχέση με τις κλασικές φιάλες υγραερίου ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την υψηλή αντοχή που απαιτείται για την αποθήκευση του υγραερίου. Η κάθε φιάλη υγραερίου GoGas έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πιστοποιημένη από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης για την καταλληλότητά της για χρήση με υγραέριο.

3. Ποια η διαφορά της νέας φιάλης GoGas από την κλασική φιάλη;


Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas της Coral Gas είναι ελαφρύτερη (50% από την κλασική μεταλλική φιάλη των 10kg), με μοντέρνα όψη και κατασκευή σας προσφέρει τριπλή ασφάλεια:
Σύστημα FLV (η Coral Gas είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει εξοπλίσει όλες τις φιάλες τις με τέτοια βαλβίδα)
Σύστημα PRV
Φιάλη GFRM Διαθέτει ειδική βαλβίδα που σας επιτρέπει να τη συνδέσετε με τις συσκευές υγραερίου με πολύ γρήγορο και απλό τρόπο («one click») χωρίς να χρειάζεστε μυϊκή δύναμη αλλά ούτε και ειδικά εργαλεία ή παρεμβύσματα (φλάντζες).

Η φιάλη GoGas είναι ειδικά κατασκευασμένη, ώστε με τα κατάλληλα εξαρτήματα (ρυθμιστή ή μετατροπέα) να μπορείτε να τη συνδέσετε και να τροφοδοτήσετε όλες τις οικιακές συσκευές υγραερίου τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην εξοχή.

Επιπλέον, η νέα φιάλη GoGas διαθέτει και εξειδικευμένες συσκευές εστίασης και θέρμανσης ειδικά σχεδιασμένες για αυτήν και κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά. Κάποιες από τις συσκευές αυτές έχουν βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους.

4. Πόσο ζυγίζει η νέα φιάλη GoGas και πόσο διαρκεί; Βγαίνει η νέα φιάλη GoGas σε άλλα μεγέθη;


Η νέα φιάλη GoGas, όταν είναι γεμάτη, περιέχει 5kg υγραέριο, ενώ κενή ζυγίζει περίπου 5kg. Έτσι, η γεμάτη φιάλη GoGas ζυγίζει περίπου 10kg. Η Coral Gas, προς το παρόν, διαθέτει στην Ελληνική αγορά την νέα φιάλη υγραερίου GoGas σε ένα μόνο μέγεθος που είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι αλλά και στην εξοχή.

Το προϊόν που εμφιαλώνεται στην νέα φιάλη GoGas είναι το εμπορικό μίγμα υγραερίων, Βουτανίου (80%) και προπανίου (20%), που διατίθεται στην αγορά από τα ελληνικά διυλιστήρια και το βρίσκουμε ήδη στις κλασικές φιάλες των 10kg.

Η νέα φιάλη υγραερίου, όταν είναι γεμάτη, περιέχει 5kg υγραερίου και μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές για πολλές ώρες. Η διάρκεια λειτουργίας εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος της συσκευής υγραερίου που τροφοδοτείται. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με μια φιάλη GoGas μπορείτε να μαγειρέψετε/ψήσετε στην ειδική συσκευή Smart Grill συνεχόμενα για πάνω από 17 ώρες.

5. Πως συνδέεται η νέα φιάλη GoGas; Τι σημαίνει σύνδεση «one click»;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas είναι εξοπλισμένη με ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που συνδέεται με τη συσκευή μέσω του ρυθμιστή ή του προσαρμογέα πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεστε μυϊκή δύναμη ή εργαλεία.

Για τη σύνδεση της φιάλης GoGas αρκεί να τοποθετήσετε το εξάρτημα σύνδεσης (ρυθμιστή ή προσαρμογέα) στο πάνω μέρος της βαλβίδας και να πιέσετε ελαφρά μέχρι να ακούσετε ένα χαρακτηριστικό κλικ («one click»).

Στη συνέχεια, για να ανοίξετε την παροχή υγραερίου, πρέπει να περιστρέψετε τον διακόπτη που βρίσκεται επάνω στο εξάρτημα σύνδεσης (ρυθμιστή ή προσαρμογέα) στην ανοικτή θέση (κόκκινο σήμα προς τα επάνω). Μετά από κάθε χρήση της συσκευής υγραερίου, και για να έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι σωστό να κλείσετε την παροχή περιστρέφοντας τον διακόπτη στην κλειστή θέση (πράσινο σήμα προς τα επάνω).

Για να αποσυνδέσετε την φιάλης GoGas, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης του εξαρτήματος σύνδεσης (ρυθμιστή ή προσαρμογέα) βρίσκεται στην κλειστή θέση (κόκκινο σήμα προς τα επάνω) και άρα ότι έχει διακοπεί η παροχή υγραερίου. Στη συνέχεια, πατώντας τον ίδιο διακόπτη προς τα μέσα γίνεται αυτόματα η αποσύνδεση. Σε περίπτωση που ο διακόπτης δεν βρίσκεται στην κλειστή θέση, δεν είναι δυνατή η αφαίρεση του.

6. Για την σύνδεση της νέας φιάλης GoGas χρειάζεται ρυθμιστής πίεσης;

Ο τρόπος σύνδεσης της νέας φιάλης GoGas εξαρτάται από την συσκευή την οποία θα τροφοδοτήσει. Αν θέλετε να συνδέσετε την νέα φιάλη GoGas στην συσκευή σας με εύκαμπτο σωλήνα (λάστιχο), τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε ρυθμιστή πίεσης. Αντίθετα, αν θέλετε να συνδέσετε τον καυστήρα της συσκευής σας απευθείας στην νέα φιάλη GoGas (όπως για παράδειγμα στις συσκευές Smart Grill και Garden Grill), τότε χρειάζεστε ειδικό προσαρμογέα (adaptor) για να επιτύχετε την σύνδεση.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τον ειδικό ρυθμιστή πίεσης ή τον ειδικό μετατροπέα σε όλα τα σημεία διάθεσης της νέας φιάλης υγραερίου GoGas.
Σημείωση: Ρυθμιστής πίεσης είναι μια συσκευή που σκοπό έχει τον υποβιβασμό (μείωση) της πίεσης του αέριου υγραερίου από την υψηλή τιμή (περίπου 4-8bar) που έχει μέσα στην φιάλη, στην πίεση που πρέπει να έχει για να λειτουργήσει σωστά ο καυστήρας της συσκευής υγραερίου.

7. Που θα βρω την νέα φιάλη GoGas και πως θα την αγοράσω;

Για να προμηθευτείτε την νέα φιάλη GoGas, θα πρέπει να απευθύνεστε στα επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων των εταιρειών Shell και Avin καθώς και στα επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρεία Coral Gas. 
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στην σελίδα με όλα τα σημεία πώλησης της νέας φιάλης GoGas σε όλη την Ελλάδα.

8. Έχω συσκευή υγραερίου που λειτουργεί με την κλασική φιάλη υγραερίου των 10kg. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την νέα φιάλη GoGas; Τι πρέπει να κάνω;


Στη νέα φιάλη υγραερίου GoGas μπορείτε να συνδέσετε όλες τις οικιακές συσκευές υγραερίου.
Αν χρησιμοποιείτε ήδη υγραέριο από φιάλη 10kg και θέλετε να την αντικαταστήσετε με τη νέα φιάλη GoGas, θα πρέπει να αποσυνδέσετε την υπάρχουσα φιάλη από την συσκευή του και να συνδέσετε τη νέα φιάλη GoGas. Για την σύνδεση της νέας φιάλης GoGas θα πρέπει να προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas το ειδικό εξάρτημα σύνδεσης που είναι είτε ρυθμιστής πίεσης (αν η σύνδεση με την συσκευή γίνεται μέσω ελαστικού σωλήνα) είτε προσαρμογέας (αν ο καυστήρας της συσκευής του συνδέεται απευθείας στην φιάλη). Το ειδικό αυτό εξάρτημα σύνδεσης θα πρέπει να τοποθετηθεί στο σημείο σύνδεσης της συσκευής με την φιάλη.

9. Μπορώ να γεμίσω την νέα φιάλη GoGas σε πρατήριο Autogas;

Καμία φιάλη υγραερίου δεν πρέπει να γεμίζεται σε πρατήριο Autogas. Η πρακτική αυτή εκτός του ότι είναι παράνομη, είναι και πάρα πολύ επικίνδυνη για την ασφάλειά σας.

Όλες οι φιάλες πρέπει να γεμίζονται με υγραέριο σε νόμιμες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης που πραγματοποιούν όλους τους ελέγχους που απαιτούνται, για να εξασφαλίσουν ότι οι φιάλες που διαθέτουν στην αγορά είναι σωστά γεμισμένες, δεν παρουσιάζουν διαρροή και είναι κατάλληλες για χρήση.

10. Μπορώ να προμηθευτώ την νέα φιάλη GoGas στο σπίτι;

Οι φιάλες GoGas διατίθενται σε πάνω από 160 πρατήρια καυσίμων των εταιρειών Shell και Avin σε όλη την Ελλάδα. Τα πρατήρια αυτά λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα όλο τον χρόνο και βρίσκονται στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν.

Επισκεφτείτε το site της εταιρίας (coralgas.gr) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 8001190600 για να πληροφορηθείτε αν η υπηρεσία «Home Delivery» καλύπτει και την δική σας περιοχή.

11. Τι σημαίνει επιστρεφόμενη εγγύηση;

Την πρώτη φορά που θα προμηθευτείτε την νέα φιάλη GoGas θα πρέπει να πληρώσετε την επιστρεφόμενη εγγύηση που σας δίνει το δικαίωμα χρήσης της φιάλης για όσο καιρό το επιθυμείτε. Πληρώνοντας την επιστρεφόμενη εγγύηση θα πρέπει οπωσδήποτε να παραλάβετε το ειδικό κουπόνι που την συνοδεύει και να το φυλάξετε σε ασφαλές μέρος. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την φιάλη GoGas, μπορείτε να την παραδώσετε μαζί με το κουπόνι σε ένα οποιοδήποτε σημείο πώλησης φιαλών GoGas όπου θα σας επιστρέψουν το ακριβές αντίτιμο που αναγράφεται επάνω στο κουπόνι της επιστρεφόμενης εγγύησης.
Επισκεφθείτε τα πρατήρια Shell και Avin που διαθέτουν τις φιάλες GoGas ή μπείτε στο site της Coral Gas (coralgas.gr) για να ενημερωθείτε για τις πολλές προσφορές που κάνει η etεταιρία στα νέα της προϊόντα.

12. Σε ποιες εφαρμογές μπορώ να χρησιμοποιήσω την νέα φιάλη GoGas;

Την νέα φιάλη GoGas μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κάθε εφαρμογή που λειτουργεί με υγραέριο. Μπορείτε δηλαδή, αγοράζοντας την κατάλληλη συσκευή να μαγειρέψετε, να ψήσετε και να θερμάνετε ή να φωτίσετε τον χώρο.

13. Με ποιες συσκευές συνδέεται η νέα φιάλη GoGas;

Η νέα φιάλη GoGas μπορεί να συνδεθεί με κάθε οικιακή συσκευή υγραερίου.

14. Χρησιμοποιώ ήδη υγραέριο και έχω τις κατάλληλες συσκευές. Πως μπορώ να τις συνδέσω με τη νέα φιάλη GoGas;

Για την σύνδεση της νέας φιάλης GoGas με τις συσκευές υγραερίου, θα πρέπει να προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas ένα ειδικό εξάρτημα σύνδεσης που είναι είτε ρυθμιστής πίεσης (αν η σύνδεση με την συσκευή γίνεται μέσω ελαστικού σωλήνα) είτε προσαρμογέας (αν ο καυστήρας της συσκευής του συνδέεται απευθείας στην φιάλη). Το ειδικό αυτό εξάρτημα σύνδεσης θα πρέπει να τοποθετηθεί στο σημείο σύνδεσης της συσκευής με την φιάλη.

15. Χωράει η νέα φιάλη GoGas στο ντουλαπάκι του BBQ μου;

Οι περισσότερες συσκευές BBQ έχουν στο κάτω μέρος τους ειδικό χώρο για φιάλη υγραερίου. Οι κλασικές φιάλες υγραερίου όμως που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι σχετικά ψηλές και δεν χωρούν στον ειδικό χώρο των περισσότερων συσκευών BBQ. Για τον λόγο αυτό ο καταναλωτής υποχρεώνεται να έχει την φιάλη υγραερίου έξω από την συσκευή χάνοντας έτσι μέρος από την ευχρηστία και κινητικότητα της συσκευής του. Η νέα φιάλη GoGas είναι μικρότερη από τις κλασικές φιάλες και έτσι χωράει στον ειδικό χώρο της συντριπτικής πλειοψηφίας των συσκευών ΒΒQ.

16. Χρησιμοποιώ μικρή τρίκιλη φιάλη και έχω τις αντίστοιχες συσκευές. Μπορώ να συνδέσω τις συσκευές που έχω με την νέα φιάλη GoGas;

Για να συνδέσετε στην συσκευή που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα με την φιάλη των 3kg θα πρέπει να προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas τον ειδικό προσαρμογέα που χρειάζεται για να συνδέσετε την συσκευή σας στην βαλβίδα της φιάλης.

17. Θελω να επιστρεψω την τρίκιλη ή δίκιλη φιάλη που έχω . Πώς μπορώ να το κάνω αυτό ?

Η φιάλες υγραερίου των 3kg που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά διαθέτουν βαλβίδα τύπου «Camping» που, κατά την άποψη της Coral Gas, παρόλο ότι ικανοποιούν τις προδιαγραφές της νομοθεσίας, δεν προσφέρουν στον καταναλωτή το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας που απαιτείται. Για τον λόγο αυτό, η Coral Gas, έχει αποφασίσει να αποσύρει από την ελληνική αγορά όλες τις φιάλες των 3kg που έχει κατά καιρούς διαθέσει και να τις αντικαταστήσει με τις νέες φιάλες GoGas. Οι νέες φιάλες GoGas προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στον καταναλωτή ενώ ταυτόχρονα έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και την ειδική βαλβίδα που συνδέεται με το σύστημα «one click».

Για να συνδέσετε στην συσκευή που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα με την φιάλη των 3kg θα πρέπει να προμηθευτείτε από τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas τον ειδικό προσαρμογέα που χρειάζεται για να συνδέσετε την συσκευή σας στην βαλβίδα της φιάλης.

Μήπως όμως ήλθε η ώρα να αλλάξετε και την συσκευή σας; Η Coral Gas διαθέτει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την συσκευή Smart Grill που είναι ειδικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για να χρησιμοποιείται με την φιάλη GoGas. Η συσκευή Smart Grill μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν το μάτι κουζίνας που έχετε συνηθίσει αλλά διαθέτει και ειδικό πλατό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν grill προσφέροντάς σας άνετο και γρήγορο μαγείρεμα.

Επισκεφτείτε τα σημεία πώλησης της φιάλης GoGas ή μπείτε στο site μας (coralgas.gr) για να μάθετε για τις πολλές προσφορές που κάνει η εταιρία μας στους πελάτες της.

18. Έχει η νέα φιάλη GoGas τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές;

Η νέα φιάλη GoGas διατίθεται στην ελληνική αγορά με μια σειρά από εξειδικευμένες συσκευές υγραερίου που λειτουργούν με την φιάλη GoGas. Οι συσκευές αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας υλικά. Ειδικότερα διατίθενται οι συσκευές:

Smart Grill: Η συσκευή αυτή προσαρμόζεται στο επάνω μέρος της φιάλης GoGas και προσφέρει την δυνατότητα και μαγειρέματος (με το ειδικό μάτι με σχάρα) αλλά και ψησίματος (με το ειδικό πλατό). Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ελαφριά και φορητή και έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή ή σε camping. Το φλόγιστρο του BBQ Smart Grill GoGas είναι 2,5 kW (177 g/h).

Garden Grill: Η συσκευή αυτή είναι 2 συσκευές σε 1. Αποτελείται από μια συσκευή Smart Grill που σας προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς και χρήσης σε οποιοδήποτε χώρο. Η ειδική βάση από ανοξείδωτο χάλυβα μέσα στην οποία τοποθετείται η συσκευή Smart Grill την μετατρέπει σε σταθερή κουζίνα. Με την συσκευή αυτή μπορείτε να μαγειρέψετε στην εστία της με την ειδική σχάρα αλλά και να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλατό της για να ψήσετε μετατρέποντάς την έτσι σε BBQ.

Smart Heat 1,2 & 3: Η συσκευή αυτή είναι ένα θερμαντικό σώμα υγραερίου που έχει μελετηθεί για να λειτουργεί με την φιάλη GoGas. Το μέγεθος της συσκευής μαζί με την φιάλη GoGas σας επιτρέπει να την μεταφέρετε με ευκολία ώστε να ζεσταίνετε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε και έτσι να επιτυγχάνετε μεγάλη οικονομία στην θέρμανση. Η συσκευή Smart Heat διπλώνει και σας επιτρέπει όταν δεν την χρησιμοποιείτε να την μαζεύετε και να την αποθηκεύετε χωρίς να χρειάζεστε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να την μεταφέρετε πολύ εύκολα και σε άλλους χώρους όπως στο εξοχικό σας.

19. Μέχρι ποιο μέγεθος συσκευής μπορώ να τροφοδοτήσω με την νέα φιάλη GoGas;

Η νέα φιάλη GoGas μπορεί να τροφοδοτήσει με υγραέριο όλες τις οικιακές συσκευές υγραερίου μέχρι

20. Πως καταλαβαίνω ότι η νέα φιάλη GoGas που προμηθεύτηκα είναι αυθεντική;

Η Coral Gas για να διασφαλίσει τους πελάτες της ότι προμηθεύονται φιάλες υγραερίου ελεγμένες και γεμισμένες με το σωστό προϊόν και στην σωστή ποσότητα, σφραγίζει όλες τις φιάλες υγραερίου με ειδική μεμβράνη ασφαλείας που φέρει τα σήματά της και διαθέτει στο επάνω μέρος ιριδίζον ολόγραμμα.

21. Έχει η φιάλη GoGas ημερομηνία λήξης;

Το υγραέριο δεν έχει ημερομηνία λήξης έτσι κάθε φιάλη υγραερίου μπορεί να παραμείνει εκτός χρήσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει πάντοτε να αποθηκεύετε την φιάλη υγραερίου όρθια σε εξωτερικό καλά αεριζόμενο χώρο. Ποτέ δεν θα πρέπει να αποθηκεύετε φιάλες υγραερίου σε υπόγειους χώρους.

22. Τι πρέπει να προσέχω σε σχέση με την χρήση της νέας φιάλης GoGas;

Όπως και σε κάθε προϊόν έτσι και στις φιάλες υγραερίου πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας που την συνοδεύουν. Ειδικά για την νέα φιάλη υγραερίου GoGas δεν θα πρέπει ποτέ να επέμβετε (χαράξετε, κόψετε ή τρυπήσετε) το πλαστικό περίβλημα ή την βαλβίδα που φέρει στο επάνω μέρος της. Παρόλο που η εσωτερική μεταλλική φιάλη είναι μεγάλης αντοχής το εξωτερικό πλαστικό περίβλημα δεν έχει κατασκευαστεί για να αντέχει σε πτώση. Έτσι δεν θα πρέπει να πετάτε την φιάλη GoGas από οποιοδήποτε ύψος. Η φιάλη υγραερίου GoGas θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάντοτε όρθια και δεν θα πρέπει να μετακινείται όταν η συσκευή κατανάλωσης είναι αναμμένη.

23. Πως μεταφέρεται η νέα φιάλη GoGas;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas έχει το ιδανικό μέγεθος για να μεταφέρεται με ευκολία. Η μεταφορά θα πρέπει να γίνεται πάντοτε με την φιάλη όρθια και ποτέ πλαγιαστή. Πριν την μεταφορά θα πρέπει είτε να αφαιρείτε την συσκευή στην οποία είναι τοποθετημένη είτε να βεβαιώνεστε ότι ο διακόπτης που βρίσκεται επάνω στο εξάρτημα σύνδεσης (ρυθμιστής ή προσαρμογέας) είναι κλειστός (το πράσινο σήμα κοιτάει προς τα επάνω). Ποτέ δεν θα πρέπει να μεταφέρετε την φιάλη GoGas όταν η συσκευή υγραερίου είναι σε λειτουργία.

24. Πως αποθηκεύεται η νέα φιάλη GoGas;

Οι φιάλες υγραερίου, όταν δεν είναι συνδεδεμένες στην συσκευή κατανάλωσης πρέπει να αποθηκεύονται σε εξωτερικό, καλά αεριζόμενο χώρο. Οι φιάλες θα πρέπει να τοποθετούνται πάντοτε όρθιες και να βρίσκονται μακριά από εστίες φωτιάς ή θερμότητας (>70C). Η θερμότητα του ηλίου δεν τις επηρεάζει και έτσι δεν χρειάζεται να τις σκεπάζετε.

25. Επηρεάζεται η νέα φιάλη GoGas από την έκθεση στον ήλιο ή σε υψηλή θερμοκρασία; Τι θα γίνει αν η νέα φιάλη GoGas εκτεθεί σε φωτιά;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas όπως και όλες οι φιάλες υγραερίου δεν θα πρέπει να εκτίθενται σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 70C. Έτσι η φιάλη GoGas δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία και επηρεάζεται μόνο αν έρθει σε κοντινή απόσταση (μικρότερη από 50cm) με φωτιά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η νέα φιάλη υγραερίου GoGas είναι εξοπλισμένη με το σύστημα PRV που θα ενεργοποιηθεί και δεν θα επιτρέψει στην πίεση στο εσωτερικό της φιάλης να ξεπεράσει το ασφαλές όριο. Το πλαστικό περίβλημα της φιάλης GoGas δεν αντέχει σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 80 C οπότε θα αρχίσει να χάνει το σχήμα του και τελικά θα λιώσει αχρηστεύοντας την φιάλη.

26. Τι θα κάνω αν κλείσει το σύστημα FLV που έχει η νέα φιάλη GoGas;

Το σύστημα FLV που διαθέτει η νέα φιάλη υγραερίου GoGas είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αντιλαμβάνεται την πολύ μεγάλη ροή υγραερίου (σε περίπτωση διαρροής) και να την περιορίζει δραστικά. Κατά την χρήση της φιάλης, σε περίπτωση που ανοίξετε την στρόφιγγα της συσκευής υγραερίου απότομα, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει στιγμιαία μεγάλη ροή υγραερίου προς την συσκευή χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και διαρροή. Αν συμβεί αυτό δεν θα μπορείτε να ανάψετε την συσκευή κατανάλωσης υγραερίου. Για να αντιμετωπίσετε τέτοιο περιστατικό, θα πρέπει να κλείσετε τους διακόπτες της συσκευής, να κλείσετε τον διακόπτη (ώστε το πράσινο σήμα να κοιτάει προς τα επάνω) στο εξάρτημα σύνδεσης (ρυθμιστή ή προσαρμογέα) που έχετε τοποθετήσει στην βαλβίδα της φιάλης GoGas. Αφού περιμένετε μερικά λεπτά (2-3) θα πρέπει στην συνέχεια να ανοίξετε σιγά σιγά τον διακόπτη στο εξάρτημα σύνδεσης (ώστε το κόκκινο σήμα να κοιτά προς τα πάνω). Στην συνέχεια θα πρέπει να ανοίξετε τον διακόπτη της συσκευής σιγά σιγά.

27. Εάν τελειώσει η GoGas την ώρα που ψήνω και σε ώρες αργίας των καταστημάτων . Πού μπορώ να την αντικαταστήσω;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου πρατηρίων των εταιριών Shell και Avin. Τα πρατήρια αυτά λειτουργούν όλο τον χρόνο, όλο το εικοσιτετράωρο και έτσι βρίσκονται στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν την κάθε στιγμή.

Μπείτε στο site της Coral Gas (coralgas.gr) για να ενημερωθείτε ποιο είναι το πλησιέστερο κατάστημα που διαθέτει την νέα φιάλη GoGas

28. Χρειάζεται να έχω δεύτερη GoGas για ασφάλεια μήπως και μείνω;

Ο αριθμός των πρατηρίων που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο είναι μεγάλος και καλύπτουν ολόκληρη την Ελλάδα ώστε να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ταχύτατα. Σε περίπτωση όπου αυτό δεν σας εξυπηρετεί, υπάρχει και η υπηρεσία του «Home Delivery» που καλύπτει τις μεγάλες πόλεις και μπορεί να σας εξυπηρετήσει στις εργάσιμες ώρες. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να προμηθευτείτε και δεύτερη φιάλη GoGas.

29. Μπορώ να χρησιμοποιώ την νέα φιάλη GoGas σε εσωτερικό χώρο;

Η νέα φιάλη υγραερίου GoGas γεμίζεται με μίγμα υγραερίων (βουτάνιο και προπάνιο) η χρήση σε εσωτερικό χώρο του οποίου επιτρέπεται στην Ελλάδα. Η φιάλη GoGas παρέχει υψηλότατο βαθμό ασφάλειας και έτσι μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σε εσωτερικό χώρο.

Όπως και σε κάθε περίπτωση χρήσης γυμνής φλόγας, έτσι με για την χρήση συσκευών υγραερίου θα πρέπει να φροντίζετε ώστε ο χώρος να αερίζεται καλά ώστε να απομακρύνονται τα καυσαέρια και να συμπληρώνεται το οξυγόνο που καίγεται.

0 σχόλια :